Zawsze jesteśmy dumni i szczęśliwi, gdy możemy wspólnie z Wami upiec chleb. Sztuka pieczenia chleba wymaga czasu, cierpliwości i energii. Pierwsze warsztaty pieczenia chleba już za nami.
Zatem całkiem śmiało możemy ogłosić - sezon warsztatowy 2021 uważamy za otwarty!
 
DSC07452 min DSC07453 min DSC07456 min
 
Upieczenie własnego bochenka chleba to prawdziwa przygoda, a smak każdej kromki jest jej potwierdzeniem. Podczas warsztatów uczestnicy upiekli chleb żytni na zakwasie, pszenny i "śpiewany". Dziękujemy wszystkim uczestnikom za wspólny czas, rozmowy i wszystkie uśmiechy.
 
DSC07476 min DSC07487 min DSC07561 min
 
Warsztatowicze wrócili do swych domów z pięknymi chlebami, pakietami startowymi nasion i mąk, zakwasem a także zabrali ze sobą nasz bezcenny przepis na chleb.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia w Smolniku i na naszej grupie FB
 
DSC07573 min DSC07579 min DSC07602 min
 
 
 

 


WARSZTATY PIECZENIA CHLEBA NA ZAKWASIE

PRZEJDŹ DO WARSZTATÓW

 

BIESZCZADZKIE smaki

Mieszkamy w Bieszczadach w malowniczej miejscowości Smolnik w gminie Komańcza. W naszym gospodarstwie pieczemy trzy rodzaje chleba na zakwasie - "Śpiewany", "Biały" i "Żytni". Na czystych łąkach bieszczadzkich zbieramy świeże rośliny, dary tej ziemi, które są surowcem do świeżych soków wyciskanych na zimno, syropów, miodków, dżemików i powideł.

Przeczytaj pełną historie

BIESZCZADZKI NEWSLETTER

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać informacje o produktach, promocjach i wydarzeniach.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Bogdan Ablewski Smolnik 9,
38-543 Komańcza, woj. podkarpackie

Otwarte codzeinnie od 8:00 do 18:00

+48 504 756 366

bieszczadzkiesmaki@gmail.com

@bieszczadzkie.smaki