0

Warsztaty pieczenia chleba, które prowadzimy w naszej bieszczadzkiej chyży od lat zostały w tym roku wzbogacone o nową dodatkową formułę.

ON-LINE dla tych, których sytuacja zmusiła do pozostania w domu, dla tych którzy chcą spróbować swoich sił ale nie mogą przyjechać do Smolnika k/ Komańczy to właśnie nowy sposób, nowa formuła nauki wypieku chleba na zakwasie w domowym piekarniku!

To cudowne móc dzielić się z innymi pasją i czymś dobrym choćby w ten sposób. Zatem spotkajmy się w innej przestrzeni by razem zrobić coś niesamowitego i magicznego.

 

 

Zapewniam Ciebie, że upieczenie własnego bochenka chleba daje niesamowitą radość, poczucie satysfakcji i spełnienia.

Zrobimy wszystko co w naszej mocy, abyś posiadł(a) umiejętność radzenia sobie w trudniejszym okresie z czymś, co dla większości z nas   jest niezbędnym elementem śniadań, kolacji….

Podczas warsztatów wspólnie ze mną upieczesz chleb na 16-letnim zakwasie (bo od tylu lat jemy swój własny chleb zwany „śpiewanym”.

Poznasz poszczególne etapy, a co najprzyjemniejsze poczujesz zapach, a później smak chrupiącej kromki własnoręcznie upieczonego chleba.

Serdecznie zapraszamy Ciebie na wspólną przygodę  pieczenia internetowego ale również do odwiedzenia nas w Bieszczadach w Smolniku n/Osławą (WAŻNE – jest drugi Smolnik, nasz jest koło Komańczy) do naszej „Warsztatowej chyży”. Wierzę, że szybko Wszyscy razem uporamy się z trudną sytuacją a póki co uruchamiamy warsztaty internetowe.

Zapraszam Cię na spotkania na żywo.

Do wyboru masz dwa pakiety / szczegóły w naszym sklepie internetowym/.

Datę i godzinę rozpoczęcia warsztatów ustalimy indywidualnie z Tobą pamiętając o tym, że potrzebujemy czasu ok. dwóch dni aby wysłać do Ciebie nasz zakwas i mąki oraz pozostałe dodatki!

Czekam na Ciebie w nowej przestrzeni jak i w Bieszczadach

Wiesia

Wybierz interesujący Cię pakiet warsztatów- dostępny w naszym sklepie internetowym!

 

 

 

 

 

 

BIESZCZADZKIE smaki

Mieszkamy w Bieszczadach w malowniczej miejscowości Smolnik w gminie Komańcza. W naszym gospodarstwie pieczemy trzy rodzaje chleba na zakwasie - "Śpiewany", "Biały" i "Żytni". Na czystych łąkach bieszczadzkich zbieramy świeże rośliny, dary tej ziemi, które są surowcem do świeżych soków wyciskanych na zimno, syropów, miodków, dżemików i powideł.

Przeczytaj pełną historie

BIESZCZADZKI NEWSLETTER

Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać informacje o produktach, promocjach i wydarzeniach.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Bogdan Ablewski Smolnik 9,
38-543 Komańcza, woj. podkarpackie

Otwarte codzeinnie od 8:00 do 18:00

+48 504 756 366

bieszczadzkiesmaki@gmail.com

@bieszczadzkie.smaki