Warsztaty pieczenia chleba, które prowadzimy w naszej bieszczadzkiej chyży od lat zostały w tym roku wzbogacone o nową dodatkową formułę.
ON-LINE dla tych, których sytuacja zmusiła do pozostania w domu, dla tych którzy chcą spróbować swoich sił ale nie mogą przyjechać do Smolnika k/ Komańczy to właśnie nowy sposób, nowa formuła nauki wypieku chleba na zakwasie w domowym piekarniku!
To cudowne móc dzielić się z innymi pasją i czymś dobrym choćby w ten sposób. Zatem spotkajmy się w innej przestrzeni by razem zrobić coś niesamowitego i magicznego.
Zapewniam Ciebie, że upieczenie własnego bochenka chleba daje niesamowitą radość, poczucie satysfakcji i spełnienia.
Zrobimy wszystko co w naszej mocy, abyś posiadł(a) umiejętność radzenia sobie w trudniejszym okresie z czymś, co dla większości z nas jest niezbędnym elementem śniadań, kolacji….
Podczas warsztatów wspólnie ze mną upieczesz chleb na 16-letnim zakwasie (bo od tylu lat jemy swój własny chleb zwany „śpiewanym”.
Poznasz poszczególne etapy, a co najprzyjemniejsze poczujesz zapach, a później smak chrupiącej kromki własnoręcznie upieczonego chleba.
Serdecznie zapraszamy Ciebie na wspólną przygodę pieczenia internetowego ale również do odwiedzenia nas w Bieszczadach w Smolniku n/Osławą (WAŻNE – jest drugi Smolnik, nasz jest koło Komańczy) do naszej „Warsztatowej chyży”. Wierzę, że szybko Wszyscy razem uporamy się z trudną sytuacją a póki co uruchamiamy warsztaty internetowe.
Zapraszam Cię na spotkania na żywo.
Do wyboru masz dwa pakiety / szczegóły w naszym sklepie internetowym/.
Datę i godzinę rozpoczęcia warsztatów ustalimy indywidualnie z Tobą pamiętając o tym, że potrzebujemy czasu ok. dwóch dni aby wysłać do Ciebie nasz zakwas i mąki oraz pozostałe dodatki!
Czekam na Ciebie w nowej przestrzeni jak i w Bieszczadach
Wiesia